Sunday, November 17, 2013

Misteri Masjid Di Atas GunungMasjid yang di atas gunung ini adalah Masjid Al Khidhr (as). Ianya terletak di atas gunung Nabi Khidhr di Qum-Iran.
Walaupun berada di atas gunung, masjid ini tidak asing bagi jemaah-jemaah islam yang sentiasa berkunjung dan menggunakan masjid ini seperti masjid-masjid yg lain.7 comments:

 1. sy x rse kagum sbb masjid ini adlh msjid yg digunakan oleh puak syiah laknatullah. Buktinye ad kalimah ali dlm masjid.

  ReplyDelete
 2. npa klu ad nma Saidina Ali xbole nak kagum?Saidina Ali menantu Rasulullah, n sepupu Rasulullah, salah seorg khalifah? plez explain why..thanx :)

  ReplyDelete
 3. bukan tak boleh nak bangga dgn Saidina Ali .tetapi mereka ini ialah puak Syiah yg terlalu mengagung agungkan Saidina Ali sehingga menyebabkan pergaduhan dgn puak Sunni .dan mereka ini menghalalkan darah Ahli Sunnah Wal Jamaah .

  ReplyDelete
 4. ada kalimah Ali,xde kalimah Allah SWT dan Muhammad SAW...perlu kagum ke??xde kalimah Muhammad SAW terang2 syiah melampau...

  ReplyDelete
  Replies
  1. tak reti bace ek? kat tepi blah kiri skali kan ade nama nabi Muhammad SAW,and kat kubah masjid tu kan ade nama ALLAH SWT.

   Delete
 5. kagum ad masjid di atas gunung.. tetapi tidak bangga jika cara mereka brtentangan dgn ajaran nabi s.a.w. dan syariat Allah.

  ReplyDelete
 6. syiah adalah kafir

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...